Anbefaling: lippgloss

Tenkte jeg skulle komme med en liten anbefaling eller anbefalinger nå som jeg har "pause" i skolejobbinga. Driver med et Hamsun-prosjekt som skal være ferdig til fredag, og derfor må jeg jobbe en del!

Så tilbake til anbefalingene:
kissinatubealle
Kiss In A Tube by Lypsyl
Denne funker superbra! Jeg har prøvd den lyseste, og når man tar den på, er det baer et lite glimt av farge. Den gir leppene fukt og varer lenge. Om du skal pynte deg, så er denne kjempebra for deg som ikke liker leppestift, med farge. Denne er glinser og glansen varer lenge. Så er det også et stort pluss for søtt utseende. Vet ikke hvordan prisen er i alle butikker, men tror den er på rundt 50 kr. Det er i hvertfall 48kr på Kiwi. 
Edit: En ting, denne kan også virke litt kjølende på leppene.
smithsrosebudsalve416e1bb6
Smith's Rosebud Salve
Dette er jo ikke noen lippgloss, for den er jo ikke under den "glam" kategorien, eller hva man sier. Du kan ta den på f.eks. på kvelden før du legger deg, så har du myke lepper hele dagen etter. Denne er min favoritt når ejg har tørre lepper. Det er jo en liten ulempe at man må ta den på med fingeren, men om det er vinter og man får kalde og tørre hender er det ikke så dumt alikavel. Da kan man bare "tørke" det som er til overs på (for meg) knokene. (Det hørtes ikke bra ut). Jeg pleier alltid å være tørr der når det er vinter, men denne gjør at jeg ikke har tørre hender heller. 
Pisen er forskjellig fra butikk til butikk. På Cubus koster den 89,- tror jeg og Vita 98,- ellers var det motsatt. Men det er i allefall rundt 100-lappen for den, men det er den verdt, for den varer lenge!
Edit: Denne gir ikke farge, med mindre du tar på et tykt lag.
Har du prøvd noen av disse?
-Pernille ♥

5 kommentarer

Cindy :)

23.sep.2009 kl.18:15

Hmm, har prøvd den lypsyl ja! Den er kjempegod.. og kjempebra at den pleier samtidig som man ser lekker-smekker ut på leppene ;)

Rosebud har jeg hørt mye bra om, men aldri prøvd :)

Takk for anbefalingene! :)

Rambo

23.sep.2009 kl.20:03

Skal prøve Smith's Rosebud Salve har ganske tøøre lepper ofte:P

Rambo

23.sep.2009 kl.20:08

Men den Smith's Rosebud Salve gir den farge?

Liv Bianca

23.sep.2009 kl.23:11

SV: ja, ikke sant??! :D Armbånd er så bra!

Jeg har prøvd både Rosebud (som jeg er avhengig av og elsker) og Lypsyl-glossen! Jeg mener jeg fikk den lypsyl-glossen i et blad en gang.. Ble faktisk veldig positivt overrasket. Jeg fikk den til høyre på bildet. tror den inneholder mentol eller noe. Er veldig deilig å ta på leppene :) Kjøler dem ned!

Ingvildf - Bildeblogg

25.sep.2009 kl.14:34

kult":)

Skriv en ny kommentar

hits