Ukens sang uke 1

Det har blitt lite blogging i dag, men noen dager blir det sånn. Har fått ryddet i all sminken og i den skuffen jeg har på badet, så kanskje jeg klarer å finne ting nå? Jeg har én gjennomsiktig plastmappe, som jeg kjøpte etter jeg så at Ulrikke Lund hadde slike. Skulle bare teste egentlig, men jeg vet at slike MÅ jeg ha flere av. De er jo superkjekke, for det er mye lettere og holde orden i sminken. Nå må jeg huske hva som er i hvem, med en gjennomsiktig kan jeg bare se hva som er i den. Foresten klarte jeg å få med meg noe salg og greier på lørdag, er det interrese for å vise innkjøpene?

Har ikke mer fornuftig og si i dag, bortsett fra at jeg tror byen kaller i morgen, og nå er det snart natta. Ikke at det var så fornuftig.

Det er egentlig litt rart og kunne si "ukens sang uke 1." Er ikke helt innstilt på at det er 2010 enda, men det kommer vel. Vet ikke om ukens sang kommer til og fortsette hver uke, men heller en sang innimellom. Siden jeg ikke oppdaterer spillelisten min på itunes så ofte, blir det heller ingen sanger og dele med dere...

Paloma Faith - New York

Kjempesøt sang spør du meg!

Hva syns du om sangen?
Vil dere se innkjøpene mine?

-Pernille ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits