Produktomtale - e.l.f. eyelid primer

Jeg fikk jo som sagt pakke fra e.l.f. for noen dager siden og i dag viser jeg det første produktet jeg virkelig har fått testet. Driver og testen neglelakken nå forresten, og jeg har noen kommentarer, hihi!

Om du leser Ulrikke Lund sin blogg, så har du sikkert fått med deg at hun bruker primer. Det er altså noe man tar på under sminken. Jeg kjøpte da "eyelid primer" så den er for øynene. Det finnes også primere for hele ansiktet, noe jeg vurderer og kjøpe. 


Dette er da den jeg har fått.

Jeg kommer ikke til å dømme produktene etter spesielle kriterier, men heller komme med en kommentar om hva jeg syns om produktet.

Når jeg sminker meg, tar jeg først fuktighetskrem, deretter pudder-foundation. Etter det tar jeg denne primeren på øyelokkene. Man må vente litt, 2-3 min, slik at den "tørker" inn i huden. Deretter er det bare å påføre øyenskygge og sminke som vanlig. Uten denne er øyenskyggen min nesten borte når skoledagen er over, men med denne, så holdt faktisk mesteparten av øyenskyggen ut treningen! Det kaller jeg bra. Ikke at jeg behøver sminke og dill-dall på trening, men det er holdbarheten jeg sikter til. . 

Selvom den er farget gjør ikke det noe. Den er faktisk alt for lys/gulaktig for min hud, men man skal duse/smøre den litt ut, og dermed syns det ikke at den er farget. 

Jeg anbefaler denne sterkt til de som bruker øyenskygge!

Følg med i morgen, da er det nok neglelakken sin tur, hihi.

Hva syns du om omtalen?
Har du prøvd primer?

-Pernille ♥

Én kommentar

Gry Elisabeth

31.jan.2010 kl.12:33

Har aldri prøvd, men vurderer å bestille noe fra elf, så kanskje det blir denne :)

Skriv en ny kommentar

hits