Produktomtale - e.l.f. Nourishing Cuticle Pen

Jeg la ikke ut en omtale i går. Rett og slett fordi jeg var ganske sliten og det var jo tross alt Frustrerte Fruer i går! Me like.

I dag er det en litt rar ting jeg skal vise dere. Når jeg tar av negllakken pleier neglbåndene mine og gå opp om dere skjønner. Det er i hverfall noe som gjør veldig vondt, men med denne skal du da slippe dette, så jeg gav det et forsøk.


Sånn ser den ut.

Jeg syns ikke denne funket så bra. Og det er absolutt ikke verdt og bruke penger på denne, syns jeg. Jeg har jo ikke fått såre eller sprukte neglbånd, men det er fordi jeg har brukt den hver dag siden jeg fikk den. Om du har en god leppomade (f.eks. Rosebud) så har du både en bra leppomade, en bra "krem" for hånd og negler. Du trenger heller ikke bruke den hver dag, men kun den ene dagen du tok av negllakken. E.l.f. N C P er helt grei, men jeg ville ikke kjøpt den igjen, da kjøper jeg heller en ny rosebud, til tross for at den koster nesten 70-80 kr mere. Men som sagt, der har du flere produkter i en. Det var min mening, hva er din?

Har du prøvd denne?
Hva syns du?

-Pernille ♥

Én kommentar

dthituvy

03.feb.2010 kl.19:31

nei, har ikke prøvd den.

Skriv en ny kommentar

hits