Produktomtale - e.l.f. blending eye brush og fan brush

Tar to i én i dag, for det er ikke så mye og si om børster og det er vel ikke stor jeg får omtalt før jeg har hatt dem en veldig god stund. 


Blening eye brush.

Myk kost. Akkuratt passe str. Jeg er ingen proff makeup artist, så jeg vet jo ikke så mye om hvordan man gjør det rett o.l. Personlig syns jeg det og duse øyenskyggene i hverandre på øyelokket er like bra med fingrene som med denne kosten. Siden jeg ikke har hatt den lenge, kan jeg jo ikke si noe om holdbarheten, men sålangt virker den bra, og jeg håper den holder lenge. I tillegg er prisen kun på 16.35 norske kroner, noe som er utrolig billig! Jeg sier tommel opp for denne hittil.


Fan brush. E.l.f. studio.

Denne er også veldig myk, noe jeg setter stor pis på! Prisen ligger på 38.15 kroner, noe som ikke er en dårlig pris. Det er en veldig billig kost, men jeg tror den kan måle seg med noen av de dyre og mer eksklusive kostene. Den går kanskje ikke til topps, men den er langt i fra bunn, tror nå jeg. Som med den over, man vet ikke om kvaliteten holder før man har hatt børsten en stund, så jeg får bare vente og se. Dette er vel egentlig en børste man ikke trenger, men når jeg først var ute for å lage sotede øyne var den mye lettere og ha med og gjøre enn å holde papir under øyet. Jeg syns den er bra, men om du sjeldend har mørk øyenskygge er dette en unødvendig kost. 

Har du prøvd noen av kostene, eller liknende fra andre merker?
Hva syns du?

-Pernille ♥


I morgen blir det outfit-innlegg, for det har jeg lovet. Følg med, hihi.

2 kommentarer

Janette

05.feb.2010 kl.09:53

Ja, fra body shop :-)

M and Dee

05.feb.2010 kl.13:37

Bra tips! :)

Always and forever -M and Dee

Skriv en ny kommentar

hits