Nettshopping

Hei!

Sen blogging, fordi jeg har fri i morgen! Elsker fridager. Skulle egentlig være med Sofie, men siden bussen kun går ti på sju om morgenen valgte vi å ta det igjen til fredagen. (Forhåpentligvis i Oslo)

Ja, for jeg, Julie, Sarah og Sofie skal kanskje innover til rådhusplassen og se vg-lista! Det er bare om jeg får lov da, men tror mamma er på gli, så håper det ordner seg.

Tenkte også jeg skulle starte en konkurranse snart. Forslag til hva det kan være? Trenger sårt en nye header, men gidder dere det?

Nå har jeg nettopp handlet litt på nelly.com. De gangene jeg har handlet der  tidligere, ahr jeg fått bestillingen i løpet av 2-3 dager. Så er veldig fornøyd. Det err vel bare på nelly og eyeslipsface jeg shopper, om det er på nett. Egentlig sparer jeg jo penger til Partille, og om det er noe til overs er planen å investere i et par Christian Louboutini sko, men jeg klarte ikke dy meg. Brukte bare 187 kroner da, så det  var ikke så ikke. Shopper billig!

Vil jo egentlig spare dere for å vise hva jeg har kjøpt, til jeg får det, men dere får heller se det to ganger da.


Lite bilde, men dette var den jeg kjøpte til 99 kr.
Den her var også fin, men gikk for den over;


Også kjøpte jeg  denne t-skjorten;


Til bare 49,-
Alle pengene av denne t-skjorten går forresten til leger uten grenser, som støtter haiti.

Hva syns du?

-Pernille <3

2 kommentarer

togstad

15.jun.2010 kl.00:36

Veldig fine ting. Jeg liker nettshopping!

Sofie Westad

15.jun.2010 kl.12:01

Synes de var fine! ;-) Så gleder ejg meg til å se deg igjen! Og jeg gleder meg til jeg får bil, så jeg bare kan dra til deg når jeg vil! :-))

Skriv en ny kommentar

hits