Partille Cup 2010 - oppsummering 1

Hei!

Jeg har nå tilbragt en hel uke på hytta, og til tross for at jeg hater å være der har det vært greit. Det har nok hjulpet mye bare det at sola har vært fremme. Tenkte å oppsummere Partille Cup for dere, men har ingen bilder. Hadde med begge kameraene mine, og jeg hadde med lader til begge, men det ble ALLTID glem igjen i klasserommet, så derfor ble det ingen bilder. Vet at Kristine tok en del fra kampene, så skal høre om jeg får tak i dem.

Uansett, jeg starter på tirsdag. Da tok vi toget fra halden ved 9-tiden. Måtte bytte til buss etter en stund, men vi kom oss frem. Først lokaliserte vi skolen og fikk ordnet med soveplasser og lagt fra oss bagasjen. Jeg og julie skulle dele madrass, men vi kom utfor uhellet at proppen til madrassen var borte, så første natta måtte vi dele madrasser med noen andre. Det viste seg forresten at mamma hadde proppen i sin bag, så vi fikk ordet madrassen andre natten.

Etter at vi hadde vært på skolen fant vi frem på Heden, der vi kjøpte hettegensere og t-skjortene for i år. Og deretter bar turen til Liseberg. Der boltret vi oss i en del timer, og jeg tror vi fikk kjørt det meste. tok til og med spøkelseshuset, noe jeg aldri trodde jeg ville turt!
Det var på onsdag kampene begynte, og vi startet rolig med kun en kamp. Det vant vi og var dermed gost fornøyde med det. På kvelden var vi på åpningssermonien.


Fra åpningsseremonien.

Torsdag var vel den store shoppingdagen. Vi spilte to kamper, og de gikk vel ikke så bra som vi håpet. Tapte begge, selvom jeg vet vi egentlig kunne vunnet de. Likevel gikk det jo bra selvom vi hadde to tap. Torsdagen var det forresten regn hele tiden, så det ble vel ikke en ordentlig håndballkamp siden med skled lett og ballen var utrolig glatt.

Senere på kvelden fikk vi både farget håret til Sofie, øyenbrynene mine og stripet håret til Julie. Siden Julie var så søt med hette, tror jeg ikke hun vil se det bildet her på bloggen, derfor blir det bare et av Sofie.Vi hadde enda to kamper på fredag og det skulle vise seg å være en prøvelse å komme til Gullheden. Vi satte oss på bussen i håp om å være tidlig fremme. Etter en god halvtime måtte vi spørre bussjåføren om det var riktig, og svaret var at vi hadde tatt bussen feil vei. Feil vei i 30 minutter?! Dette endte derfor med at vi ringte taxi ogstresset sykt med å rekke kampen. Vi varmet opp midt i en park og vi masa sykt på taxisjåføren om at han måtte kjappe seg.

Taxituren var noe for seg selv. I alt maset vårt ville sjåføren stoppe og diskutere om han hadde riktig "kunder" med en annen sjåfør, men han ble pent nødt til å gi opp det. Plutselig sier sjåføren at ha ikke et hvor han skal, så derfor stopper han og spør en annen mann. Han får beskjed om å kjøre til venstre i rundkjøringen, og da vi kommer dit svinger han rett til høyre. i det vi prøver å si at det er feil skriker han: "Hold Kjeft!" Nå skjønte vi hvor vi skulle, så han kjørte opp en bakke og vi møtte løpe derifra. Det var altså ned en bakke, rundt noen bygninger og ned en sti igjennom skogen. I det jeg kom ned på banen hadde hun som løpr foran meg allerede kastet fra seg baggen og var ute på banen. Kampen hadde nemlig starte med 5 utespillere og vår egnetlig syke keeper i målet.

På ettermiddagen/kvelden koste vi oss med litt godteri og bare slappet av.

Mye tekst.. Heldigvis var dette den letteste kampen og vi vant med en ganske grei stillig. Siden jeg ikke er så god på å huske, så vet jeg heller ikke hva vi brukte resten av dagen på...

Tenkte å gi dere en pause og heller komme med et del 2, innlegg i morgen. Noe jeg anser som ganske greit, siden jeg skriver så detaljert!

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits