Partille Cup 2010 - oppsummering 2

Hei!

Noen av dere er kanskje ikke så interresert i alt dette håndballgreiene, så jeg håper på å få startet med vanlig blogging fra neste uke. Jeg har forresten kommet inn på idrett til høsten, så det blir jo en forandring.

Jeg bare fortsetter der jeg slapp, så derfor starter jeg på lørdagen! Da var det opp for å spille kamp ved åtte tiden. Den vant vi, så derfor var det bare å slappe av, få i seg litt mat før vi var klare til en ny kamp litt senere på dagen. Den var litt verre. Vi startet med 4-0 ledelse, deretter tok det andre laget over og vi ledet ikke før det var 1 min igjen! vi klarte oss og var derfor vidre til 8-dels finale. Den var mot Korsvoll, og vi tapte med kun 3 mål. Noe som er utrolig bra, selvom vi faktisk kunne vunnet den med litt mer pressisjon! Men for all del, jeg er ikke missfornøyd. Og når vi i tillegg tar med at linjespilleren vår ikke var med fordi hun tilbrakte natten på sykehuset fordi hun fikk hjernrystelse, så var det ganske godt gjort.


Bildet er av Nanna fra torsdagen da det regnet. Så da måtte vi fønetørke klærne.

Siden vi ikke rakk toget på grunna v den siste kampen, ble vi en natt til. Halvparten dro hjem med foreldre, mens resten av oss gikk ut å spiste pizza på kvelden. Siden vi var så late skulle vi jente ta trikken hjem. Pizzastedet lå midt i mellom de to stoppene, så hvorfor vi gadd er jo et godt spørsmål. Vi spurta i hvertfall ned til trikken for å rekke den, og når vi gikk av spurte trikkesjåføren om vi løp til trikken bare for å gå av på det neste stoppet, som vi forsåvidt hadde rukket før han, om vi bare hadde løpt i motsatt retning.

søndag var det på tide med hjemreise. Vi mistet først bussen fordi vi var feilinformert på hvor den kom, men vi kom oss med en annen buss noen minutter senere.

Alt i alt har det vært en herlig tur. Og litt trist siden det var aller siste tur med kun 94-jentene! Så takk for turen! :D

-Pernille <3

9 kommentarer

Helena Westergren

19.jul.2010 kl.21:51

så koselig :-)

Lille Ella

19.jul.2010 kl.21:52

:)

Lillamig - Lise BN

19.jul.2010 kl.21:55

det er koslig å være på cup og sånn for da kan man reise rundt :D

The life of Caroline Maria

19.jul.2010 kl.22:02

så koselig :D

Trine

22.jul.2010 kl.21:18

Partille cup var skikkelig gøy! Men var dere ikke på diskoteket? Det var helt villt der :p

Pernille Solheim

28.jul.2010 kl.18:09

Trine: Nei, vi gikk ikke på det. Hørt det var bra!

benedicte

31.jul.2010 kl.01:06

var diskoteket hverdag ?

Pernille Solheim

01.aug.2010 kl.20:14

benedicte: Vet ikke, men tror det bare var en dag? Noen som vet?

amritaa

12.aug.2010 kl.08:31

Savner partille!!! :(

Skriv en ny kommentar

hits