Kanotur med 1IDRA - BILDER

Hei!

Tenkte jeg kunne oppdatere litt her igjen da. Har masse andre ting jeg skal vise dere, innkjøp liksom, men skal gjøre det litt annerledes enn de vanlige "dagens innkjøp" innleggene, så får se hva det blir til etterhvert, stay tuned!

Skulle jo fortelle dere om kanoturen, men så kom jeg til å tenke på, hva skal jeg fortelle? Egentlig greit å ha blogg i slike tilfeller, fordi vi må skrive ca en side på nynorsk om turen. Sporet av IGJEN!

Vi startet onsdag morgen, alle klare meg bagger og trøtte ansikter. Noen hadde en litt vanskelig start (jeg og Jon-Håkon deriblant), med litt ustø kurs og slikt, så det ble noen bytter på plasser (foran/bak i kanoen). Etter det gikk det ganske greit.

Ble bedre når J-H satt bak og styra, he he...
Og om noen lurte har jeg ny regnjakke.

Flere bilder fra padlingen;
Noen steder var det utrolig fint!

Etter et par timer med pandling kom vi fra til en øy der vi skulle overnatte i telt. for de som har gått idrett i halden eller toppidrett på St. Olav, var vi på samme sted som dere var i 1.klasse.

Marie og Karoline, teltkompiser! Hihi

HAHA!

Sephora, Marie, Petra og Karoline

Søte Ida og slæsk 1

slæsk 2

Petra og mongoSykeste, jeg bada!!! Meg, Sephora, og tre av guttene... hehe!

Etter padleturen ble vi sittende å vente litt på bussen, så tror bilder sier mer enn tusen ord, eller?

Sjekk det blikket!

Cecilie

Har så mange mange flere bilder jeg kunne vis dere, men tror jeg runder av med å si at det var en mega bra tur! Også beklager jeg om innlegget ikke var så bra, men jeg er liksom ikke så god på å gjenfortelle slikee ting, for når jeg forklarer blir det aldri det samme, og avsluttningen blir som regel;  du burde vært der!

-Pernille <3

Bildene har jeg tatt fra Karolina og Cecilie :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits