Recovery

Hei dere!

Tenkte å ta opp bloggingen igjen. Blir nok ikke hver dag sånn som før, men en gang i mellom skal jeg poste innlegg for dere. I sommer blir det nok noen outfit, mye om USA og utveksling og litt om andre småting.

Har hatt en veldig lang pause nå, men det var det jeg trengte. Jeg trengte pause fra bloggen og fra alt. Jeg har også sovet en del, noe jeg fortsatt gjør, er sliten. Et år med skole og 10 timer mer trening i uken tar på mer enn man skulle tro. Har merket det i feriene da jeg omtrent sover meg gjennom den første dagen hver gang. I tillegg har det jo vært andre ting som også har gjort det til et strev å måtte holde bloggen gående.

Merker at det innimellom er ting jeg vil dele med dere, men føler ikke jeg kan. Grunnen til det er fordi jeg syns ikke jeg kan poste ett innlegg om for eksempel Robyn-konserten (Innlegget kommer snart!) uten å fortsette med bloggingen. Derfor har jeg ventet med innlegget til nå. Tenkte også å fortelle mye om hvor jeg skal på utveksling, familien og ting rundt det. Mend et blir ingen reiseblogg, slapp av!

Mye tekst, mye surr, men dere skjønner greia. Jeg er tilbake, om det ikke er hver dag, så er jeg i hvertfall her :D


Har forresten mange fantastiske bilder å dele med dere! Nytt design er også på vei, men ikke forvent alt innen to uker. Jeg skal ha en kick ass sommer før jeg drar, så pc er når jeg er hjemme og slapper av.

-Pernille ♥

2 kommentarer

Karen L

23.jun.2011 kl.13:52

Så gøy du skal på utveksling i USA!!

Klem

Klem Karen i LA / NYC

Thea K.

23.jun.2011 kl.15:25

Dette liker vi! :D

Skriv en ny kommentar

hits