trav, natur, princess og ødemark

Hei!

Forrige uke var jeg på ferie med bestevenninnen min Malin. Vi reiste med foreldrene hennes og et vennepar av dem til Skeikampen. Der bodde vi i en hytte fra torsdag til søndag. Vi brukte mesteparten av torsdagen i bilen på veienp opp, noe som var litt kjedelig med tanke på det fine været. Torsdagen var det rafting som stod for tur. (Eget innlegg med bilder kommer) På lørdag skulle vi på ridetur.

Jeg er ganske redd for hester, så jeg kan ikke si at jeg gledet meg så mye, men jeg kunne jo ikke bare bli hjemme heller. Vi fikk i hvertfall salet på hestene og begynte turen ut i Rondane. De to timene jeg satt på hesten før lunsj var ille. Jeg var spent i hele kroppen og tenkte bare på hvor fantastisk det skulle bli å gå av hesten og aldri sette meg på den igjen. Så begynte de små nedoverbakkene og det var helt jævlig. Da vi endelig stoppet for å spise var jeg glad! Endelig kan jeg gå av hesten.

Så skulle vi hjem igjen, jeg måtte altså opp på hesten i enda to timer... Men da gikk det bedre, hesten gikk ikke like mye ut av stien som tidligere og tullet ikke så mye. Vi gikk til en grusvei der meningen var at vi skulle trave. Jeg sa ja til å trave!!! Vi fikk nesten ikke gjort det fordi en i gruppa nekta, så det var litt kjedelig siden jeg endelig hadde kommet over frykten jeg hadde hatt tidligere på dagen.

Nesten fremme ved stallen igjen måtte vi over en bekk. Hesten min, Princess, var ikke spesielt glad i vann, og denne bekken var bredere enn de andre jeg hadde fått henne over. Så da hoppet hun like greit over. Etter den turen kan jeg skryte på meg langtur, trav og hopp!

Søndagen kjørte vi hjem igjen. Og enda en vellykkket ferie! Bildedryss;


Elsker dem!

De gikk fritt rundt langs veiene.. og disse kuene også


Princess, som jeg etter noen timer ble venn med! Vi er begge sta, viljesterke, bestemte, late og liiiite interessert i å gjøre som vi får beskjed om, så det var vel noe der som skar seg antar jeg.Det var de bildene jeg hadde til nå. Bilder fra raftingen kommer som sagt senere :-)

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits