Home is wherever I'm with you

Hei!

Har ikke vært så god på å blogge den siste uken.

Jeg reiser, som dere vet, til USA for å gå på skole. Jeg skal bo i San Diego i California, så vet dere det! Skal lage et innlegg med litt mere informasjon, og det kommer i løpet av uken. Jeg resier nemlig om litt over en uke bare (tror jeg, har ikke fått datoen sikkert enda.)

Hadde siste dagen med Sofie i dag, og som jeg kommer til å savne ho! Hun og Sarah er som søstrene mine. Kommer til å bli tung å være uten dem i ti mnd. Sarah ser jeg forhåpentlig til uken, men Sofie har flyttet til Kristiansand, og blir derfor ikke å se før sommeren 2012, med mindre ho kommer på besøk.

 

Ikke at Sofie er den eneste jeg kommer til å savne, men de andre har jeg jo enda en uke med før jeg drar!

I morgen er det skole, og jeg drar frivillig! Gleder meg enormt til å se igjen alle :D

-Pernille <3

2 kommentarer

---

21.aug.2011 kl.23:05

Tårer i øynene!! Også den sangen <3 <3

Jeg skal spare så godt jeg kan for å komme å besøke deg, så må du søke i vei!

Du kommer til å få minner for livet, og jeg kommer til å savne deg som et barn! KOS DEG MASSE, og ikke gjør noe jeg ikke ville gjort! ;-) Pass på deg selv, og vit at jeg er glad i deg, og du må HUSKE:

Lev livet, mens livet er å leve.

Jeg elsker deg lillesøster <3

Pernille Solheim

21.aug.2011 kl.23:09

Du er ikke den eneste med tårer i øynene nå! Skal sitte i USA med ipoden min og plystre til jeg ikke kan plystre mer, mens jeg skal tenke på deg!

Du får spare alle dine studentkronenr og komme deg nedover på første flybillett du som er overkommelig pris på! Så skal jeg søke alt jeg kan for deg <3

Skal passe godt på meg selv, og tar rådene dine med meg! :D

Vi også si det samme til deg; Lev livet, mens livet er verdt å leve og ikke minst når du kan. Du er bare "barn" en gang.

Elsker deg også storesøster <3

Skriv en ny kommentar

hits