Utveksling i USA

Hei!

Det er først nå det begynner å gå opp for meg at jeg skal reise bort. Jeg skal på utveksling i USA i ti mnd., noe som er sykt lenge.

Jeg skal til San Diego i California. Organisasjonen jeg reiser med er Explorius. Jeg skal bo hos en vertsfamilie, som jeg har hatt litt kontakt med. Det er litt rart å ta med seg livet i en koffert og flytte inn hos en totalt fremmed familie i et annet land, og så langt bort fra alt jeg kjenner. Jeg begynner å grue meg! Ikke fordi jeg ikke vil dra til USA, men fordi jeg skal dra herfra. Jeg har så mye her jeg ville tatt med meg dit om det var mulig. Dessverre kan jeg ikke ta med familie og venner i en koffert, så jeg får dra alene.

Avreisedatoen er satt og klokken 11.05 på tirsdag formiddag drar flyet fra Gardermoen til New York. I NY skal jeg tilbringe to dager sammen med en del andre utvekslingsstudenter fra Norge. Deretter er jeg helt alene på vei til SD. Skal mellomlande i Phoenix, noe som kan bli en utfordring med tanke på at jeg faktisk er HELT ALENE!

I tillegg til en koffert, håndbaggasje, pass og meg selv skal jeg ha med uttallige papirer. De er alle like viktige og nødvendige for å komme meg inn i USA. Mye å holde styr på, så er en utfordring bare dét!

Jeg tenkte å ha en spm. runde på dette med USA, for det kan være mye dere lurer på som ikke står her nå. Så om det er noe dere lurer på så er det bare å spørre :-)

 
ph_weheartit

-Pernille <3

2 kommentarer

dumma<3

26.aug.2011 kl.23:51

jo, når er billigst tid å dra på ferie til San Diego?<3

Cupcakes og champagne

27.aug.2011 kl.00:42

Så moro :) Det blir nok utrolig spennende! Jeg elsker USA og har bodd der selv!

Skriv en ny kommentar

hits