FØRSTE GANG I NY

USA TID: 00.19

Hei!

Sitter på hotellrommet i Newark nå. Kom hit i går, men har ikke hatt så alt for mye tid til å blogge. I går ble dagen brukt til å komme seg fra Norge-USA-hotellet. Åtte timer på flyet gikk ganske greit, og siden jeg var så heldig å få flysete ved siden av Silje klarte vi oss overrskende bra, til tross for de mindre gode kjøttbollene jeg fikk. Silje fikk fisk, så jeg var vel i grunn ganske heldig.

Da vi kom til hottellet var det romutdelig og middag. Vi la oss nok i 10-tiden, men så skal det jo sies at klokken hadde vært 4 på natta i Norge.

I dag har vi vært på guidet tur i New York og fått sett en del av Manhattan. NY er jo delt i fem slike by-deler, og Manhattan er faktisk den minste av dem, så har jo ikke sett mye av NY. I morgen er det en ny guidet tur, også satser vi på litt shopping. I dag ble det nemlig bare en lipgloss og en neglelakk.Mine glade tur-venninner som driver med yoga!

Skal opp klokken 06.00, så har bare seks timer med søvn nå. Natta :)

-Pernille <3

4 kommentarer

mari

01.sep.2011 kl.07:01

skal til NY neste år jeg, i over en måned eller noe sånt. :)

Dagens Outfit

01.sep.2011 kl.10:58

kooooos deg!

Kari-Anne

01.sep.2011 kl.15:11

Enjoy:o)

Heidi

01.sep.2011 kl.22:37

Hei snuppa. Ser ut som dere har det bra. Bare husk at du har ikke plass til mer i kofferten. Ringer deg på fredag. Kos deg

Skriv en ny kommentar

hits