Far away

USA-tid: 09.33

Hallo alle søte!

Jeg er fremme hos vertsfamilien! De er utrolig hyggelige og har tatt meg godt imot. Dagen jeg kom måtte jeg på en helsesjekk for ellers får jeg ikke drive med sport, så fikk jeg en liten omvisning i byen. På ettermiddagen dro vi ut for å spise, og på kvelden så vi på film i stua. Jeg hadde vært våken i nesten 38 timer, men unntak av 20 minutter søvn på hotellet og 40 minutter på flyet. Det resulterte i at jeg ikke fikk med meg noe av filmen fordi jeg halvsov, haha!

I går var vi først på skolen til Teri (moren) for å hjelpe til med å gjøre istand til skolestart. Hun underviser 1.klasse, eller trinnet etter kindergarden. Etter en time der, dro vi til militærbasen for å handle. Det er mye billigere der og siden de har adganskort drar de dit og handler. De hadde også noe shopping-greier der, men jeg fant ingenting.

Midt på dagen dro vi på stranden en tur og jeg hilste på noen av vennene til Jake. På ettermiddagen fikk vi besøk av søsteren til Teri og sønnen hennes som var her på middag. På kvelden dro jeg og Jake ned på stranda for å møte noen av vennene hannes som var der. Og når vi kom tilbake så vi på film i stua igjen. Så bare halve filmen fordi alle var så trøtte, så tror vi skal se den ferdig i dag.

Vi kjøpte forresten nutella i går, så jeg er reddet! Neida, men det var bare Jake som hadde hørt om det her, så vi spiste brødskiver med nutella til lunsj også spiste jeg og Jake det når vi kom tilbake fra stranda på kvelden.

Om noen har noe spørsmål er det bare å spørre. Dette ble et langt innlegg, så forteller heller mer senere :)
Bilder fra NY, har ikke tatt noen i San Diego enda. 

Hvordan går det hjemme for tiden?  ¨

-Pernille <3


2 kommentarer

Sofie Westad

05.sep.2011 kl.13:09

Gleder meg til flere bilder!! :-)

Kari-Anne

05.sep.2011 kl.14:35

Morsomt å lese hva du driver med. Happenings:) Til info her regner det og regner det, men jeg vet hos deg blir det bare varmere og varmere. Kos deg med alt det nye som skjer ;o)

Skriv en ny kommentar

hits