Problemer

USA-tid: 12.29

Hei!

Det er så mye som skjer her. Hver dag er det endten middag her med noen andre, ellers er det noe som skjer så vi drar bort. Ganske greit, for hjemme hadde jeg bare brukt ettermiddagen på pcen.

I går da jeg skulle kjøpe joggesko, så ville ikke kortet mitt fungere. Hvorfor MÅ det skje meg?! Så hvis det ikke fungerer har jeg et stort problem. Stuck i USA, uten penger eller foreldre, det er jo fint. Håper på å få det til å fungere igjen i dag, også får mamma ordne det med banken i morgen.

Gruer meg mer og mer til hjemlengsel-perioden. Ja, jeg vet den kommer, og bare det å snakke med mamma og pappa får meg til å savne de utrolig mye. Satser på at jeg ikke blir sånn - liggende i senga og gråte i flere dager! Jeg tror også det blir lettere så fort skolen kommer i gang.

I går var vi på noe greier hos en jente i senior klassen. De skal jo ha essembly (?) og har da sånn "tjene-penger" opplegg. Selvom jeg er Junior, så fikk vi være med, og jeg har begynt å bli kjent med noen av jentene der. Det var et sånn lotteri der halvparten av pengene som samles inn går til essembly greiene, og resten går til en av de som kjøpte lodd. Faren til hun ene jenta syns det var veldig morsomt at jeg var fra Norge, så da de skulle trekke loddet sier han i mikrofonen: "Jeg vil ha en fra Norge opp hit for å trekke et lodd!"

Jaja, sånn går dagene her. Snakkes :)

-Pernille <3

2 kommentarer

Sofie Westad

05.sep.2011 kl.21:36

Jeg tror det kommer til å gå bra jeg snupp! :-) Du er så tøff, atte!

Pernille Solheim

06.sep.2011 kl.00:40

Sofie Westad: <3

Skriv en ny kommentar

hits