STRØMBRUDD

USA-tid: 22.04

Halla!

I går var det strømbrudd her, over hele sør California. Vannpolo laget fra skolen skulle spille kamp på Westview high school, og jeg skulle være med å se på. Var i bilen med 5 gutter - som har kortkrig, spiller kort, kaster seg over hverandre, klyper og slår. Da vi kom til skolen fikk de vite at kampen var avlyst på grunn av strømbruddet og siden trafikklysene ikke virket, var det totalt stans i trafikken. Vi dro til en matbutikk hvor vi kjøpte jordbær, potetgull og is. Etter et par timer på parkeringsplassen med hele laget dro vi hjem igjen. Bilturen hjem var litt roligere, og vi hadde mer av en allsang tur. Moren til han ene, hun som kjørte syns så synd på meg, men det var faktisk ganske morsomt, haha!

Siden det ikke var noe elektrisitet her, så hadde vi stearinlys over alt. På kvelden kjørte vi en tur rundt i byen bare for å se. Vi stoppet ved Mikes hus, hvor det nettopp hadde vært mange folk på besøk. Vi ble der rundt en time før vi dro hjem igjen.

På grunn av strømbruddet ble det ingen skole i dag! :D Det vil si at dagen ble tilbrakt på stranda. Ble solbrent på ryggen tror jeg, men det vil nok gå over etter et par dager. Dro egentlig med Teri og Jake, men siden Jake gikk for å surfe, så møtte jeg en del av de jeg har blitt kjent med og var med dem.

Senere på dagen dro vi for å se vannpolokampene til Jake (som ble utsatt til i dag).

Nå har jeg nettopp vært hjemme alene i 2-3 timer. Fikk vasket litt klær, laget popcorn, sett film og støvsugd.
ph_privat

Mye tekst i ett innlegg! Nå skal jeg gå å ordne med klesvasken min. Viser dere resten av innkjøpene mine i morgen. Snakkes!

Hva syns dere om bildene?

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits