Pusterom

USA-tid: 11.50

Hei!

Denne helgen er fullbooket! I går var jeg først på skolen. Måtte finne noen å sitte på med hjem, siden ingen av de jeg kjenner var på skolen. Kom meg hjem, og kun 15 minutter senere ble jeg hentet igjen. Jeg, Emily, Bridgett, Nikki og Kyanna skulle dra for å se på guttenes vannpolo kamp. Vi klarte å rote oss bort i trafikken og kom derfor 45 minutter etter kampen hadde starta, men fikk sett siste periode da.

Etter kampen dro jeg hjem, spiste litt før jeg, Clare og Jake dro på urban og deretter på stranda. Var hjemme i 12-tiden, så gikk rett å la meg.

Stod opp for ca to timer siden, har hjulpet til med å rydde inn matvarer og spist pannekake-frokost. (Sarah og Sofie, de har Marshmallow Dream her!!! Bare den heter Lucky Charms :D) Senere i dag har jeg og Teri time for å få ordnet neglene våre. Wiho! I kveld er det burrsdagsfeiring av Emily.

I morgen vet jeg ikke helt hva som skjer, men det var noe familielunsj og surfekonkurranse. I tillegg har jeg noe lekser så må gjøres, så har ikke så mye pusterom denne helgen. Ikke at jeg klager altså, for jeg har det helt topp!


yummi.


ph_privat

Dere er dårlige til å kommentere.

-Pernille <3

Én kommentar

Sofie W.

17.sep.2011 kl.21:59

Miiiip! Du får brått sende noen i posten, så får du sjokolade og brunost :-))

Skriv en ny kommentar

hits