Blue Angles

Hei dere!

Skal egentlig sove nå, og før det skal jeg lese litt til psykologi-prøva jeg har i morgen. Og til historie. Begynner å bli litt lei prøver, og lekser og egentlig skolen. For all del jeg stortrives her, men skole er skole og det er kjedelig. (Ikke IDRA Risum da, bare litt)

Til overskriften, jeg var jo på Miramar Air Show på fredag og for alle dere som ikke har vært på noe liknende, dere har gått glipp av noe. Ok, det er ikke så stor, men det er imponerende å se på. Fire fly som flyr helt parrallelt med hverandre, eller utrolig nære hverandre og tar forskjellige triks. To fly som flyr ekstremt fort mot hverandre og tipper over og flyr sidelengs akkurat tidsnok for å ikke treffe rett i hverandre.

ph_privat

Har mange fine bilder av været her også, eller ikke regnværet i dag! Var sykt kaldt i dag, trodde jeg skulle fryse ihjel. Endte opp inne i joggedressen min foran peisen. Trenger flere joggedresser forresten, for den ène jeg tok med er i vaskemaskinen hele tiden! Jo, men har mange fine bilder av solnedgangen her som jeg skal vise dere. God natt :)

-Pernille <3

2 kommentarer

karro<3

09.okt.2011 kl.12:38

3 dager siden du har blogga, vennen!

Pernille Solheim

10.okt.2011 kl.01:11

karro: Jeg vet, nettet har vært nede. Men jeg skal få blogget i dag, så dere har noe å lese når dere står opp :)

Skriv en ny kommentar

hits