Take a smile

Hei dere!

Jeg kom tidlig hjem fra skolen på fredag og tenkte "Endelig, kanskje vennene mine er våkne så jeg kan snakke med dem." Dere tror vel ikke nettet var nede da eller?! Så jeg brukte store deler av fredag ettermiddag på å sove. Var jo trøtt etter Blink 182 konserten. Woho! Bortsett fra det og en regndag har det ikke skjedd så mye her.

Kan jo fortelle dere at jeg har det bra. Veldig bra! Alle her er så snille mot meg, og tar veldig godt vare på meg, så jeg stor trives. Også er det jo sol og varmt, så kan jo nesten ikke få det bedre.

Jo, var jo på "The Haunted Hotel" på fredag. Det er det samme som "spøkelseshuset" på Liseberg på en måte. Jeg lo hele veien gjennom og var egentlig litt skuffa. Noen av de jeg dro med gråt fordi de var redde, men seriøst, det var ikke skummelt. Det er liksom grenser hvor redd man blir av en person som går ved siden av deg og skriker/roper alt han har. Wææææ, are you scared? are you scared?  Are you scared?Nei, sorry, jeg er ikke det. Hahaha!


ph_privat

Bildet er fra skolen. Noen hadde hengt den opp på veggen. Er vel det nærmeste vi kommer team-spirit på skolen, så måtte ta bilde av det. Nå skal jeg sove. Ha en god dag alle sammen! Sender varme tanker til kalde Norge.

-Pernille <3

2 kommentarer

boktips1

10.okt.2011 kl.08:33

Hehe, har aldri vert på the haunted hotel før :)

Malin

10.okt.2011 kl.10:26

Haha, varme tanker trengs i kulda! :(

Bra du koser deg! Da blir jeg glad! :D hihi

Skriv en ny kommentar

hits