Velkommen hjem.

Hei dere!

Jeg har nettopp pusset tenna og skal snart legge meg. Merker at jeg savner mer og mer det vanlige hjemme. Savner rutiner og at jeg kunne gjøre mer som jeg selv vil. Hjemme kjenner jeg byen, scooteren, mamma og pappas regler og jeg vet hvor jeg har vennene mine. Her derimot, med en halvdød mobil, ingen fremkomstmiddel, 15 minutter fra sivilisasjon og innetider på klokken 11 er det ikke det samme. Tenkte å vise dere huset jeg bor i, eller hvertfall 2.egt. Jeg har rom i 1.etg, sammen med stuen. Skal vise dere utsiden snart også.


Dette er hva jeg ser fra toppen av trappa fra 1.etasje. Første døra til venstre er Jake sitt rom, neste er Tyler/gjeste-rom. Også er det et bad i enden. Så til høyre:

Til venstre kan dere se gangen over. Og rommet til høyre tilhører Rick og Teri.

Stua. Dette er bare en vanlig stue. Stua med tv og bord er nede. Her ser dere også verandaen som jeg har tatt bilder ifra. Og stranda er litt ned til venstre.


Kjøkkenet. Var ikke så ryddig når jeg tok bilder, men hey, det er nesten aldri ryddig her. Ganske likt som hjemme. Perfekt!


Sååå, det var halve huset. Skal vise dere nede i morgen eller noe. Så skal jeg få tatt bilder av utsiden så fort verandaen er ferdig.

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits