You wait for a silence

Hei dere!

Sitter her å stapper i meg sjokolade! Burde egentlig latt være, fordi det snart er middag, og jeg ser jo lett hvorfor buksene mine krymper. Må komme fra luftfuktigheten eller noe...

Så jeg skulle jo vise dere resten av huset i dag, men det går jo ikke. Fordi jeg har ingen bilder, kameraet må lades og det er for mørkt til å kunne gjøre det nå.

Må jo få skryte litt av meg selv, siden dette er min blogg, så vil fortelle dere at sålangt har jeg karakteren A i kjemi og IB Design/Tech og B i US History. Vet ikke med IB Psykologi, men håper jo på B eller A der også, med tanke på den siste prøven tror jeg B, haha! I kjemiklassen er jeg en av de 4 beste, har blitt plassert ved siden av en jente som sliter litt slik at jeg kan hjelpe henne, fordi jeg er en såpass snill og flink person (lærerens ord). Viser dere karakterene samlet på fredag, om jeg får de på fredag.

Så skokrisen. Jeg var jo egentlig bestemt på de blå eller sorte, men har jo skjønt at ingen vil at jeg skal ha sorte. De fleste har sagt røde, så jeg får se hva det blir. Akkurat nå ser det ut som om jeg må ta et par svarte jeg har her... Skal se om Emily vil bli med meg å kjøpe de andre, for jeg får ikke kjøpt de over nettet, siden nettsiden klikket. Og om det hadde funket nå hadde det vært for sent uansett.


Nikki, meg og Emily. Fra forrige helg!

-Pernille <3

I wait for a word.

Én kommentar

Sofie W.

12.okt.2011 kl.18:28

I aim for words. <3

jeg likte de svarte!!!

Skriv en ny kommentar

hits