Hjemlengsel.

USA-tid: 22.43

Hallo!

Jeg kjenner det når jeg går ut, når jeg ikke pakker meg inn i masse klær og likevel fryser. Når jeg ikke blir vekket av mamma på morgenen, eller sier hadet til pappa i gangen før jeg drar på skolen. Når jeg ikke løper med frokosten i hånda for å rekke skolebussen. Når jeg ikke møter de gode gamle vennene mine (i joggedress) på skolen. Når jeg ikke kommer hjem til mitt eget hus, titter i det samme kjøleskapet og ser på de samme gamle tv-kanalene. Når jeg ikke har all verden av frihet rundt meg, og når mamma ikke kommer inn døra klokken halv 5. Når jeg ikke klager over middagen fordi jeg skal trene, eller maser fordi vi er sent ute til trening. Når jeg ikke tilbriger to timer i hallen for å svette for sporten jeg elsker. Når jeg ikke kommer hjem til huset mitt og dusjer før jeg går å legge meg i senga mi. Det er da jeg kjenner hvor langt unna hjemme jeg er, og hvor mye jeg savner det. Jeg savner hjemme, mamma, pappa, Lars, vennene mine, skolen, og håndballen. Jeg savner livet mitt.

Dette føles ikke som livet mitt. Jeg tror jeg har nådd hjemlengsel-terskelen... Det er jo tre uker senere enn hva jeg først trodde, så det er jo bra. Jeg har det kjempe bra og jeg stortrives. Jeg har planer for flere helger fremover og skjønner ikke hvordan jeg skal rekke alt. Dagene går bra, jeg smiler og ler, men når jeg skal legge meg er det akkurat som om alt forandrer seg. Jeg vil hjem i min egen seng og våkne opp til de gamle rutinene. 

Noen ganger kan jeg føle meg litt fanget her. Som om jeg ikke har noe valg. Jeg ble bare plassert her og nå er det noen som holder meg fast. Kan de ikke bare gi slipp og la meg være. La meg ha livet mitt i fred. Dette er ingen morsom spøk og man stjeler ikke bare noens liv på den måten. Helt til jeg innser at jeg valgte det selv. 


ph_weheartit

Slapp av, jeg har det bra og det er jo dette jeg vil, men jeg måtte bare få sagt det.

-Pernille <3

7 kommentarer

Sofie

19.okt.2011 kl.08:50

Det kommer til å gå over! (du snakker med en ekspert). Du er tøff! <3

Pernille Solheim

19.okt.2011 kl.08:58

Sofie: Moviemarathon med sørlandschips og p-mæx når jeg kommer hjem. Deal? <3

Sofie W.

19.okt.2011 kl.18:25

Selvfølgelig er det det!!!! Det er ikke noe å lure på en gang! :-D vi skal finne på så mye til sommeren vi! <3

karro<3

19.okt.2011 kl.23:10

ja, det går nok over! må jo komme en gang også, men vet du greier det:) har pernille lengsel:(

Heidi

19.okt.2011 kl.23:27

Opp med hodet jenta mi - det går over. Vi savner deg også men tenk på alt du får oppleve og være med på.

Pernille Solheim

20.okt.2011 kl.01:53

Heidi: Ja, det går bedre nå. Forresten, det hadde vært hyggelig om du kunne logget deg på skype eller facebook hvertfall én gang i uken, så jeg kunne snakket med deg! :)

MiriamIren

20.okt.2011 kl.16:21

uff da, det går nok over! du får kose deg masse videre :)

Skriv en ny kommentar

hits