Gammelt nytt

Heisann! 

DET ER SÅ KALDT OM DAGEN. Ja, jeg vet at det er minusgrader hjemme i Norge, men til alle dere som trodde jeg kom til å ha sommer hele året tok feil! Jeg har på olabukser, converse, genser og skinnjakke og jeg fryser!!! Heldigvis har jeg jo masse varme klær, eller vent litt.... ALT ER JO I NORGE!! Jaja, dumt at jeg må kjøpe meg nye klær. Var så uhelig å få venner som liker å shoppe også. Huff, problemer! Tror jeg skal bestille meg noen tykkere gensere denne uken, for jeg fant noen kjempefine på topshop. Vi får se, brått går det vel ikke på grunn av kortet mitt.

Tenkte å vise dere noe av det jeg har kjøpt mens jeg har vært her. Syns ikke det er så mye, for det er jo i grunn bare ting jeg trenger. Som jeg bruker ofte og som ikke blir så spesielt. Må få på plass den "every day basic" garderoben før jeg kan begynne å legge til de spesielle tingene. 


Skolesekk

Fra New York

Litt uklare bilder, så skal se om jeg får tatt noen bilder senere. Evt. Outfit-bilder, sånn at dere får sett det bedre. Elsker forresten de treningsshortsene! Selvom det var veldig greit å se håndballshortsen min dukke opp i postkassen.  


ph_privat 

Skal vise dere bedre bilde av de røde skoene mine også. Elsker dem!

Hva syns dere? 

-Pernille <3

5 kommentarer

MiriamIren

20.okt.2011 kl.14:49

så fine innkjøp :)

din favoritt person i Florida ;)

23.okt.2011 kl.19:27

Love the bracelets and red shoes you wore for the dance, and that you're taller than everyone like me (viking blood haha).

Har ikke set deg pa lenge, haper at jeg kan besoke deg en gang! :)

Sofie Westad

24.okt.2011 kl.15:14

please nytt innlegg!!!!

Pernille Solheim

25.okt.2011 kl.01:16

din favoritt person i Florida: Antar at dette er Hedda, siden det er den eneste jeg kjenner i Florida, haha! Har ikke sett deg på lenge, men troooooor vi skal besøke dere til sommeren :D

Pernille Solheim

25.okt.2011 kl.01:17

Sofie Westad: Ok, sjef. Kommer om 2 minutter!

Skriv en ny kommentar

hits