Psykologi og andre lekser

USA-tid: 16.39

Hola!

Et av de få ordene jeg faktisk forstår på spansk. Vel, jeg har lekser. En STOR innlevering i Psykologi, en liten (daglig) innlevering i US History og en haug med oppgaver i Kjemi. Jeg skjønner ikke så mye av Psykologien, men jeg har jo karakteren A, med en ganske god prosent så jeg klager ikke. Får vel bare kaste inn den informasjonen jeg har blitt tildelt og skrive noen andre fine engelske ord rundt, det pleier å funke. 

US History er litt dritt om dagen. Fordi vi ser på film hver eneste gang. Nei, det er ikke filmene som er problemet, men det faktumet at jeg SOVNER! Dessuten har vi hatt en test på "Bill of Rights" som jeg har problemer med. Faila første gangen, og strever med å lære meg den. Må få den riktig, ellers stryker jeg i faget. Det er 5 forskjellige prøver vi må bestå for å kunne passere faget, og dette er en av dem.

Kjemi derimot er kjempemorsomt! Det er som naturfag - 1.vgs - bare uten naturfag delen. Vi har bare lab hver eneste dag. Vi gjør jo ikke forsøk hver eneste dag, men innholdet er atomer, molekyler og det periodiske systemet. Folk her skjønner ikke hva hun snakker om, så når jeg løser en reaksjonslikning på 20 sekunder er hun over seg av begestring. Har en A i kjemi med 97 % så tror jeg kan klare å passere det faget greit. 
ph_privat 

Tilbake til Psykologi-boka!!!

-Pernille <3

4 kommentarer

Sofie Westad

26.okt.2011 kl.11:26

Du er så flink atte! :-) To innlegg også, me like! (me gusta?) :-D

Camilla Aksnes

26.okt.2011 kl.14:42

Søøøta, miss you!!

Pernille Solheim

27.okt.2011 kl.06:35

Sofie Westad: Hahaha! Me gusta mucho!

Pernille Solheim

27.okt.2011 kl.06:35

Camilla Aksnes: Åå, savner deg også! <3

Skriv en ny kommentar

hits