Endelig litt ro

USA-tid: 18.05

Hei dere!

Det er ikke så mye spennende som skjer om dagen. Det er jo hverdag her også liksom, temperaturen er bare litt høyere. Denne uken har det vært mye skole, og jeg har faktisk fått et lite glimt av team-spirit også, woho! Både tirsdag og onsdag hadde jeg CAHSSE-tester. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg måtte ta det. Det er tester for High School elever i California, og for å kunne motta High School-diploma må man klare de to. (matte og engelsk) Det som er saken er at jeg ikke kan få high scool-diploma uansett, fordi jeg ikke har alle fagene jeg trenger for å kunne motta et. Jaja, morsomt å ha matte igjen uansett, for det var jo matte jeg kunne. Merket at det er noe av det jeg kunne trengt en oppfriskelse av, men alt i alt følte jeg det gikk ganske greit. I tillegg slapp jeg unna et par vanlige skoletimer, så da er det vel bare bra!

Etter skolen i går dro jeg og Emily for å se på guttene spille sin siste vannpolokamp. Det hele gikk til ekstra omganger, men de vant til slutt. Etter kampen dro vi for å spise frozen yogurt. På kvelden så jeg bare på tv før Jake fikk besøk av Declan, og da satt vi nede og snakka / så på tv. 

I dag hadde jeg to prøveri historie, som jeg måtte ta igjen fordi jeg var borte på tirsdag og onsdag. Heldigvis sto jeg begge to, og har dermet klart første semesteret med en B i faget! FORNØYD. (Hadde jeg failet en av dem hadde jeg strøket i faget...)
Jeg ble igjen på skolen da dagen var over for å se på årets siste volleyball kamp. Det var også senior-game, fordi det er den siste kampen til seniorene. De spilte ganske dårlig i begynnelsen og de måtte gå helt til 5.omgang for å få en vinner. De klarte det, selvom det var veldig nære tap også. Det endte 16-14. Omgangen stopper egentlig på 15, men man må ta to poeng på rad for å vinne.

NÅ, kan jeg endelig ta en pause. Ingen lekser og en rolig dag i morgen. I tillegg er det fredag i morgen, noe som betyr: HELG!!


ph_weheartit 

Snakkes i morgen! 

-Pernille <3
 

2 kommentarer

karro<3

04.nov.2011 kl.14:44

en veldig veldig etterlengta helg kan man si!!

Pernille Solheim

04.nov.2011 kl.16:38

karro: JA!

Skriv en ny kommentar

hits