Amaz-z-z-ing!

Hei dere!

Er snart på tide å sove, men ville stikke innom her først. Startet dagen med skole. Tok med med termoskoppen til Psykologi-timen, så jeg klarte meg bra i dag. Gikk ganske bra i fotball-klassen i dag også, morsomt at det er siste gangen i morgen da. Jaja, kanskje jeg skal spille fotball istedenfor vannpolo? Tror ikke det

Uansett. Etter skolen fikk jeg snakket litt med de hjemme, før jeg gikk i dusjen. Fikk en melding om at det var på tide å betale mobil-regningen min igjen også, så jeg og Teri tok på oss litt varmere klær og gikk til mobil-stedet. Deilig å få bevegd seg litt i dag også. Jogget jo i går, og siden jeg allerede hadde hatt spurter på skolen passet det bra med en gåtur senere på kvelden. Emily og jeg har også blitt enige om å begynne å løpe etter skolen de dagene vi ikke har alt for mye lekser å gjøre, så nå blir det bra!

Har fått sett episodene av Gossip Girl i dag også, så nå er jeg på samme episode som tven. Kanskje jeg skal finne enda en serie? Vel, jeg får nok sove på den tanken. 


ph_privat 

Hva syns dere om bildene? 

-Pernille <3

Blogges om ikke så alt for lenge. Eller om litt over 9 timer da.     æ ø å 

2 kommentarer

Dagens Outfit

10.nov.2011 kl.12:30

superfint!!! nå er det lenge siden j egha rvært innom her!

karro<3

11.nov.2011 kl.18:46

Ehh, er ikke så mye å si på bildene, vakkert! what a view!!

Syns jeg skal få bestemme, og da velger du fotball;D

åhh, heldig som får sett gossip girl en dag før meg, du vet liksom alt først..

Skriv en ny kommentar

hits