Jeg er takknemlig for..

Hei dere!

Det er Thanksgiving, og huset er fullt av mat, dere aner ikke. Vi har en 22 pound kalkun, enda en kalkun som skal dypfriteres i peanutt-olje i tillegg til en and! Det var hoveddelen, i tillegg til det er det masse forretter eller appetizers (?) og 5 forskjellige paier til dessert. La oss si det sånn, at om jeg ikke hadde lagt på meg nok frem til i dag, så kommer jeg nok ingen kilo lettere fra dette!

-Pernille <3

..denne muligheten jeg har få dra på utvekling. Er også takknemlig for at jeg kom til denne familien og for verdensbeste familie og venner jeg har hjemme. Dette får meg virkelig til å sette pris på det fantastiske livet jeg har hjemme. Ikke at jeg har det ille her heller. Kan man virkelig være så heldig å kunne ha det såpass bra to helt forskjellige steder i verden?

Én kommentar

Sofie Westad

25.nov.2011 kl.01:25

Jeg er så glad for at du har det så bra på to steder! Kos deg masse! Nå savner du kanskje hjemme, men når du er hjemme savner du nok det du har nå! Så kos deg masse, og nyt det livet du har nå, du har en enorm sjanse! Og når du kommer hjem, så er vi her og vi gleder oss masse til du er her med oss! Men nok en gang, kos deg masse der du er nå. Det er en sjanse du mest sansynelig du har en gang i livet, og nyt det! Vi er så glad i deg Pernille, og vi er så glad for at vi får dele deg med andre, så andre også kan bli glad i deg! <3 <3

Skriv en ny kommentar

hits