Thanksgiving

Hei!

Feiret min første Thanksgiving på torsdag. Alle sier jo at man spiser til man enten sovner eller ruller ut av stolen. Jeg gjorde i grunn ingen av delene. Spiste vel vanlig (kanskje noe med at jeg prøver å ikke hive innpå med mat). Hele dagen gikk med til å hjelpe til her hjemme. Jeg vasket bade mitt, badet oppe, støvsuget på rommet, og feiet gulvet oppe. I tillegg hadde jeg ansvaret for å dekke bordet. Er litt perfeksjonist når det kommer til borddekorasjon (mamma?!) og ble derfor ganske irritert da de begynte å flytte tallerknene fordi de skulle spise lunsj. 

Black friday fikk jeg ikke opplevd da. Skulle dra med en veninne, men klokken 11 på torsdag kveld fikk jeg meldig om at hun ikke ville dra fordi hun ikke hadde penger. Ok, takk for at du sa i fra slik at jeg kunne spørre noen andre. Jeg droppet derfor treningen på fredag og dro for å shoppe med søskenbarnet til Jake, Melanie. Ja, jeg var på kjøpesenteret på black friday, men det er det å være der klokken 4 på morgenen når de åpner som jeg ville oppleve. 
ph_privat
Har man ikke to matchende duker, så gjør man det beste ut av det. Det samme gjeldre for tallerker, bestikk og glass. Middagen tok jeg ikke bilde av. Men vi hadde to kalkuner, en som var stekt i ovnen og en som var dypfritert. I tillegg til det var det potetstappe, grønnsaker, salat og kalkunfyll. Noen putter dette fyllet inni kalkunen, men vi hadde det på utsiden, noe jeg tror var like greit med tanke på alt fettet som ville samlet seg i krutongene. 

Skal vise dere bilder fra Disneyland i løpet av helgen.

-Pernille <3

2 kommentarer

MiriamIren

26.nov.2011 kl.21:06

ha en fin dag videre :D

Ingvild Ørland

26.nov.2011 kl.21:45

Koselig!

Skriv en ny kommentar

hits