Juicy Tube

Heisann. 

Sliter litt med å sove igjen. Jeg begynner alltid å tenke så mye før jeg skal sove. Hva jeg skal, vil, må og ønsker å gjøre. I tillegg får jeg så mye energi til og nettopp fullføre de tingene. Siden sist har jeg tatt en 10 minutters powernap, tittet igjennom en kokebok, lagt ut flere bilder på we it, spist middag, tatt oppvasken (vaskemaskinen er ødelagt), tørket av komfyren, vasket benkene og sett på Two and a half men.

I morgen skal jeg først på skolen, deretter er det interact-møte i lunsjen, vannpolotrening, hjem, dusje også endelig shopping. Dere har ingen anelse om hvor mye jeg gleder meg til å kunne surre rundt og se på ting som jeg ikke nødvendigvis kommer til å kjøpe.

Enda mere gledelig nyheter. På fredag skal jeg stå på skøyter ? bursdag til en venninne. Sover nok hele lørdag formiddag, fordi vi skal kjøre til Las Vegas. Vi skal bo i en suite på et fint hotell med eget shopping senter. De har også treningssenter der som man får fri tilgang til, så setter et mål på 3 økter. Gleder meg til å trene :D

Hun jeg skal på shopping med i morgen er tanten til Jake ? Darleene. Hun er gift med Dana, som er broren til Rick ? vertsfaren min. Fikk dette av henne i bursdagsgave; 


ph_privat

Elsker de! Leppene mine forblir mye i lang tid, de lukter himmelsk og er ikke klissete på samme måte som veldig mange andre. Hun elsker gi bort ting, så fikk senest i dag en neglelakk. Har også fått kanelbrød (smaker som kanelboller) og diverse sjokolade av henne. Klager på ingen måte over dette. Hva om jeg hadde kommet til et gammelt ektepar som bodde helt øde i nord, uten barn og behandlet meg som tjener?! Nei, jeg har det bra her altså. Frokosten blir jo nesten servert på senga.

Snakkes i morgen kokkoser.

-Pernille <3

Én kommentar

elisebsaether

29.nov.2011 kl.12:41

Super fin bursdagsgave :))

Skriv en ny kommentar

hits