Red Velvet

Heisann!

Har vært på skolen i dag. Hatt en morsom vannpolotrening og shoppet. Var på shopping i 5 (!) timer, og fikk handlet alt jeg hadde på listen for Vegas. (nesten, mangler tørrsjampo) 

Fikk også krysset av noen andre ærender jeg hadde på listen, så sitter her med et STORT smil om munnen. Jeg mener - 5 timers shopping etterfulgt av Victoria's Secret Runway Show - hvem kan klage på det?! 

Fant en super leppomade fra Dior idag. Den er nesten magisk, men lommeboken tillater ikke 150 kroner for en leppomade for tiden, så jeg satte den på ønskelisten så lenge. Det er jo jul om bare en liten mnd. 

Endelig skal dere få se de røde skoene mine. Jeg elsker dem. Klarer ikke gå i dem, men det trenger jeg ikke heller. Bare det å ta de på og stå rett opp og ned gjør meg så glad. Killer heels

ph_privat 

Som dere ser på det første bildet er det jo to skoesker. Har jo kjøpt et par jeg skal ha til kjolen på marineballet. Og sannelig kjøpte jeg enda et par fra ALDO i dag. Tror jeg vil påstå at det er mitt favoritt-skomerke, etter Bianco. Eller ved siden av kanskje. Uansett, prisen på disse var rundt 500 kroner, og ja, jeg er gal. 

-Pernille <3

4 kommentarer

Cecilie Nguyen

30.nov.2011 kl.09:57

Elsket pumpsene dine!

sandras snapshots

30.nov.2011 kl.10:15

åh, de var utrolig fine!

wardrobemalfunction

30.nov.2011 kl.13:11

Kjempe flotte sko, gleder meg til å se de andre :)
utrolig fine sko, Pernille :)

Skriv en ny kommentar

hits