People can change..

.. til tider. Men ikke jeg. Hvertfall ikke når det kommer til pakking. Jeg reiser til Las Vegas på lørdag, så har jo hele morgendagen på å pakke. Har prøvd å pakke nå, men det går ikke. Jeg bare legger masse klær i kofferten og ti sekunder etterpå tenker jeg, æsj, jeg vil ikke ha med den genseren? Jeg er også utrolig god på å overpakke, så det å pakke hele TO dager før kan gjøre dette værre. Venter til i morgen jeg dere, for jeg gidder ikke pakke nå. 

Det minner meg også på planen for i morgen. Det er jo som alltid skole og vannpolotrening til klokken 3. Når jeg kommer hjem skal jeg en tur i dusjen, vaske sengetøy, forhåpentlig en tur nedom Urban Outfitters. For Jake fant ikke tørrsjampoen, og sta som jeg er, så nekter jeg å tro at den ikke er der. Han er dessuten gutt, og av den dårlige sorten når det kommer til å finne ting. Her i huset er jeg kjent som detektiven - hjemme er det rotekoppen... På kvelden skal jeg så på skøyter, fordi Kyanna feirer 17års dagen sin, og dermed er jeg hjemme midt på nattan et sted, eller rundt midnatt da. Pakkingen skjer nok et sted før bursdagen, og en del etter. Klokken 5 på morgenen setter jeg meg i bilen til Vegas, og da blir det endelig 5-6 timer søvn. Jeg gidder hvertfall ikke være våken den tiden vi bruker dit. 


ph_weheartit 

Og ja, det er jo 1.desember i dag. Har skrapet flax-kalederen min og tenker: "Det kan SERIØST ikke være jul allerede. Det er hverken minusgrader, dårlig vær eller noe form for vinter/jule-følelse?!" 

Det blir nok en rar jul i år. Mest fordi jeg ikke kan løpe til alle venninnene mine på lille julaften med alle gavene og si hvor glad jeg er i dem. Og fordi jeg ikke kan være med min egen familie sånn som jeg pleier. Orker ikke noen tårer nå, så denne minne-greia får vi ta en annen dag. Tjolahopp, nå skal jeg sove. 

Vil dere forresten at jeg skal skrive hva tiden er her i innleggene for dere? 

-Pernille <3

5 kommentarer

ja, ha en fin dag videre :)

karro

08.des.2011 kl.14:55

Du kommer ikke til å forandre deg<3 ja, du skjønner hva jeg mener, det er en bra ting<3 loveu

Pernille Solheim

08.des.2011 kl.17:15

karro: Hihi <3 Jeg skal komme tilbake til 3.klasse med den samme joggebuksa, samme trotte ansiktet og elske det like mye som jeg gjorde da jeg var der i 1.klasse. Savner deg<3

karro

09.des.2011 kl.18:23

åhh, can`t wait!

Gleder meg til å ha deg tilbake og se det trøtte trynet ditt hver dag<3 miss u too much!

1. klasse var tider det:D

Pernille Solheim

10.des.2011 kl.03:02

karro: JAA!!! OG 3.klasse skal bli 3 ganger så bra som første.

Skriv en ny kommentar

hits