Sneak Peek

Hei dere!

Jeg fikk ikke blogget i helgen fordi jeg ikke ville bruke nærmere 100 kroner på et døgn med internett. Har hatt nok å gjøre uansett, så hadde bare hatt tilgang i 3-4 timer max. Det har vært langt over all forventning og mer enn jeg kunne drømme om. Jeg er så heldig som får oppleve dette. Har også funnet ut at formell dansing ikke er noe jeg er så glad i. Tenkte jeg kunne vise dere bilder av skoene jeg hadde på marine ballet og sneak peak av kjolen. Mere av Las Vegas, og hva vi gjorde kommer utover i uken, for jeg har så mange bilder jeg vil vise dere, og så mye jeg vil fortelle. 

ph_privat 

De er ikke så høye. Egentlig hater jeg utseende på heels med såpass lave heler, men disse syns jeg faktiskt var ganske fine. Jeg kjenner også i føttene nå at jeg er utrolig glad at de ikke var noe høyere, for da tror jeg føttene hadde falt av. Høye heler er en vanesak, og jeg har god tid til å venne meg til det. 


Kjolen min er fra Lipsy V.I.P og jeg er glad jeg brukte en ekstra dag for å se etter kjoler. Denne er utrolig mye finere enn de andre jeg viste dere. Det var ikke engang noe tvil da øynene mine falt på denne.

Nå skal jeg gjøre noen lekser, har nemlig innlevering óg prøve i morgen. Sånn er det når man er syk på en mandag. Spiste nattmat i Las Vegas klokken to i natt da vi ringte skolen og sa ifra at jeg ikke følte meg helt bra og ikke kunne komme på skolen. Whooop! 

-Pernille <3

2 kommentarer

sandras snapshots

06.des.2011 kl.10:08

så pene sko :-)

Pernille Solheim

07.des.2011 kl.02:07

sandras snapshots: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits