OUTFIT 03.12.11 - Cirque du Soleil

Hei! 

Vi stod opp allerede klokken 5 på lørdags morgenen for å kjøre til Las Vegas. Dro ved 6 tiden og med et par korte stop på veien var vi fremme i 13-14 tiden. Vi sjekket inn på "The Venetian" og etter vi hadde lagt fra oss baggasjen på rommet spiste vi lunsj. 

Vi ordnet oss og dro deretter ut for å se på Circus de Soleil - KÁ. JEg som aldri har vært på et Circus de Soleil show før syns det var utrolig bra, men resten av familen som har sett et par ble ikke så veldig imponert. De syns det var et veldig bra show, men ikke av den "Circus de Soleil"-typen.  

Her er antrekket jeg hadde på meg;

Genser Calvin Klein // Skjørt Forever 21 // Sko Bianco // Veske Kelly & Katie

Skulle gjerne hatt noen bedre bilder av antrekket, men jeg hadde ikke tid til selvutløser, og fotografene jeg har er ikke så alt for tolmodige. 3 bilder er nesten 2 for mye liksom.  


ph_privat 

Dette er alle bildene jeg fikk tatt fra showet. Altså ingen, fordi bildene er fra inngangen og scena. Vi fikk ikke lov til å ta bilder der inne, men om du søker det opp på google, Cirque du Soleil KA, så kan du se en preview av forestillingen. 

Etter showet dro vi The Stratosphere og resturangen Top of the World. Skal vise dere mer bilder fra det og hotellet senere :)

-Pernille <3

2 kommentarer

Frida April

07.des.2011 kl.02:18

Så utrolig kult! Skikkelig kule bilder uansett. :)

Pernille Solheim

07.des.2011 kl.05:50

Frida April: Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits