The Venetian - Hotellet pt. 2

Hei dere!

Sitter på skolen igjen da vet dere. Som jeg skrev i går, har det blitt mye hjemlengsel i det siste. Jeg ser jo nå hvor viktig det er for meg å ha venner rundt seg som man kan snakke med alt om. I Norge er jeg så heldig at jeg har ni av dem, så det å ha en hverdag her uten noen av dem ved siden av meg er litt tungt til tider. For jeg ble vandt til å ha de psykologi-timene våre Karro! Uansett, livet går videre og om ikke mindre enn sju, 7, mnd. sitter jeg på flyet hjem igjen. Hvor deilig blir det ikke å komme tilbake til en hverdag med joggebukse og trening.

Her er det flere bilder fra hotellet:
Det er en elv inni hotellet. Der kan man dra på "omvisning" eller en tur da, rundt i hotellet og jeg tror den går på utsiden også, som dere kan se fra et av bildene fra i går. Det var også mye shopping i hotellet, men jeg prøver å spare litt penger, så alt jeg kjøpte var en lipgloss. (Viser dere senere)
ph_privat

Min California King Bed, eller Nevada King Bed da. Uansett, det hotellet var kjempe fint! Håper vi kan dra tilbake til Vegas med litt mere tid til å se på hotellene.

-Pernille <3

2 kommentarer

Veronica

08.des.2011 kl.20:57

wow for et hotel..fantastisk!!

Kamilla Haaland

09.des.2011 kl.01:33

FOR et flott hotel!

Skriv en ny kommentar

hits