Import fra New Zealand

USA-tid: 23.04

Heisann!

Som jeg sa i forrige innlegg (eller to innlegg siden) ble jeg liggende i sofaen store deler av lørdagen i pysjen. Satt meg ut litt for å skype litt med Camilla også. Rundt 4-tiden fikk jeg dusjet, pakket sakene mine og dro på movienight/sleepover. Vi lagde pepperkaker, dekorerte dem og bygde pepperkakehus for å nevne noe. Viser dere i morgen. 

Her om dagen fikk jeg en pakke i posten. Pakken var sendt helt fra New Zealand - Petra. Jeg ble kjempeglad for gaven og jeg lover at det kommer en i retur, bare ikke forvent den til bursdagen din (som er på torsdag.) 
Sjokoladen var borte på to minutter, og resten er nå plassert oppe på sengen min som pynt. Det er nå jeg skulle hatt en sånn fin tøy-veske til å feste den "button-greia" på. Jaja, penger vokser ikke på trær, og jeg har jo nå et mål om å spare penger til London 2012. Jeg må jo få brukt kartet, sant?

OG når vi er inne på Petra, og NEW ZEALAND. Sjekk vannet jeg drakk på vei hjem fra Las Vegas.

ph_privat 

Nå skal jeg sove snart. Har allerede lagt meg i sengen, men skal prøve å forbrede et innlegg fra helgen til dere først, slik at jeg kan blogge for dere i morgen (USA-tid: rundt 8.30)

-Pernille <3
 

3 kommentarer

fin blogg du har :) kjempe spennende og lese og se du legger ut bilder, Pernille :) kos deg masse videre !

Pernille Solheim

12.des.2011 kl.17:47

MiriamEklund: Tusen takk :)

Petra

14.des.2011 kl.02:05

Det går veldig fint, var litt sent ute jeg også da kan du si... hvor lenge siden bursdagen din er det...? Hahaa jaaaaa! Er på jakt etter en selv, men ja, må nok begynne å spare:)) kan jo satse på å finne en der isteden ;)

Beste vannet du har smakt aye?? minus norskt vann såklart

<3 <3

Skriv en ny kommentar

hits