Gingerbread

Hei dere!

Fortalte jo at jeg var hos Emily med Sammy på fredagen og lørdagskvelden ble tilbragt hos Nikki. Vi var sju jenter som dekorerte pepperkaker, hvite kaker, spiste pizza, masse annet snacks, bygget og dekorerte pepperkakehus, så på film og lagde popcorn. Skikkelig slappe-av-film-barnslig-koselig-kveld. Først så vi på "Annabells ønske" som var en kjempesøt barnefilm om en kalv og en stum gutt, deretter satte vi på E.L.F, men jeg tror alle sovnet ganske fort. Jeg gjorde i hvertfall det, og ingen av oss så den ferdig. Har mange fine bilder til dere; 


Dette var kjeksene jeg dekorerte. Liker best stjerna med dinosaurer. Eller kanskje denne;

Denne knakk før jeg begynte å dekorere den, så bestemte meg for å dekorere den delt. Selvom han så ganske lei seg ut, så smakte han godt. 

Jenna og Sammy sitt hus:Nikki og Bridget sitt;

Mitt og Annalise sitt;
Ja, vi endte opp med et todelt hus, haha! Det beste var nok Nikki og Bridget sitt,

Amerikanere liker jo fast food og oppfinnelser som gjør spising lettere. Hva med popcorn som poppes til en ferdig bolle. Alt du trenger å gjøre er å fjerne et lag med plastikk-film.

ph_privat 

En vellykket og koselig kveld. Søndagen kom jeg meg hjem i 11-tiden og fikk skypet litt med mamma. Det er så 
godt å få snakket med henne og alle hjemme innimellom. Og det at de tar seg tid til meg, jeg setter så utrolig stor pris på det, mye mer enn dere aner!!!

Senere på dagen dro vi for å se på valper, fordi vi skal gi en valp i julegave til besteforeldrene her. Jake ble jo hlet lost i en annen hund, og var vel ikke så veldig langt unna tårene fordi han ikke fikk den. Vi fikk kjøpt juletre, og det er fortsatt ingen julestemning for meg. Fikk jo engang velge tre, fordi jeg måtte vente ved valpene....

På kvelden var det "Progressive Party" noe som betyr at alle naboene samles i et hus med masse mat, og etter en stund går vi til et annet hus. Koselig, men også litt farlig, fordi det er så mye god mat som man vil spise, og det er lett å tenke: Bare en lite bit til.

Nå får jeg komme meg videre til historie-timen. Hejdå superstars!

-Pernille <3

Ipoden min minner meg forresten hele tiden om dere hjemme. Den finaste eg veit - Angelika
Fest hos Mange - Sarah, haha! gleder meg litt til å kommer hjem igjen, for jeg har så fantastiske venner <3

4 kommentarer

smhaugen

12.des.2011 kl.20:25

så utrolig koselig ut! vil også begynne med å dekorere pepperkakehus her hjemme!

Sarah Westad

12.des.2011 kl.23:25

Åå!! FEST HOS MANGE!! Den minner meg skikkelig om deg også! Men har du hørt "jul hos mange"? Jeg må le! :)http://www.youtube.com/watch?v=675J0gipmQU

Savner deg, snupp <3 :)

Pernille Solheim

13.des.2011 kl.07:40

smhaugen: Ja, det fikk meg litt bort fra å savne hjemme, samtidig som det hjelper litt på julefølelsen. Skal nok litt til for å finne den i år, med tanke på at alt er så nytt og annerledes.

Pernille Solheim

13.des.2011 kl.07:42

Sarah Westad: HAHAHAHA! Det blir party-låta julen 2012, når jeg kan være med dere igjen. Hørte nettopp på International Love også, og det eneste jeg kan se for meg er du og meg hoppende i sofaen og som synger av full hals. Det skal bli så mange mange flere slike minner når jeg kommer hjemme, for jeg savner det!

Skriv en ny kommentar

hits