Boller på engelsk

Hei dere!

Siden sist har jeg hatt to prøver på skolen, fått tilbake en prøve (som jeg fikk A på, smil) og laget boller. Jeg ville lage boller, for allting her borte lages med så mye rart på og i, så jeg ville lage enkle boller. Problemet er, hva heter boller på engelsk? Jeg kalte de buns, for det var det beste jeg fikk ut av google translate, og etter å ha vist bilde til Emily så letet vi ikke mer etter navn. Vi skal forresten finne et navn for dem, for de kan ikke hete boller, med rare "L'er". Emily kalte de nemlig boller. Haha!

Uansett, i morgen er det en ny vannpolokamp og jeg gleder meg kjempe masse. Har øvet litt på forksjellige ting denne uken, og forhåpentlig er ikke laget vi skal møte så alt for gode. Jeg har nemlig øvet med dumme forsvarere, sånn at jeg vet hva jeg skal gjøre. Det er også siste dagen før ferien i morgen, óg Secret Santa utveksling. 

Skulle bytte UGG-skoene mine i dag. Jeg fikk jo et par til bursdagen min, ikke ekte da, men de holder meg varm på biena. Selvffølgelig var det totalt utsolgt, så nå har jeg ingen. Jeg fikk pengene for dem, så tror nesten jeg skal spare til et par ordentlige nå. Ellers kan jeg finne et par uekte et annet sted. Uansett, jeg trenger et par uggs snart, for ellers vil føttene mine falle av i løpet av vannpolo sesongen. Det minner meg også på at jeg ønsker meg en parka til jul. Sånn STOR, fóret som de andre har. Får håpe julenisse syns jeg har vært snill i år. 

Nok mas, stikker innom en tur i morgen tidlig. 


Ønsker meg en sånn til jul. Så slipper jeg å fryse. 

Skal som sagt spille kamp i morgen, og jeg skal se om ikke Teri kan ta noen bilder for meg. Dere skal snart få se kamp-drakta mi også! 

Nå er det nattan. I morgen blir det blåfjell-marathon etter skolen, sammen med norske boller og melk. Gleder meg.

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits