Hva gjorde du en uke før jul a?

Hei! 

Vanligvis ville jeg svart: Jo, jeg hadde et par dager igjen på skolen, ellers lå jeg på sofaen og så på tv helt til jeg hadde håndball-trening på kvelden. 

Ikke i år. Jeg var på camping på stranda. Har siden søndag sovet i et telt med Emily, Nikki og Melissa på en sandstrand på en militærbase en time fra PB. Vi hadde bål og grillet både hamburgere og s'mores. Det var også noeen gutter der, og siden vi hadde det største telte og de var i flertall ble det jo en stor diskusjon om vi skulle bytte telt den andre natten. Jenter liker å være prinsesser, og teltet de hadde luktet, så vi ville jo ikke det. 

Fikk et kompromiss som var at jeg måtte gi fra meg madrassen min.. Var ikke helt fornøyd med vertsmoren min akkurt da, men det hele ordnet seg til slutt. Jeg fikk tilbake madrassen og sov godt hele natten. 

Da vi våknet var forresten teltet halvveis nede. Ja, de guttene syns det var utrolig morsomt å ta bort den ene støttepinnen til teltet vårt. Heldigvis falt det ikke sammen, så vi klarte oss. 

Da jeg kom hjem i dag, var det bare å ta på badedrakten og hetta og komme seg på trening. Neste uke blir det yoga og jeg gleder meg. Så på noen gamle outfit-bilder. Ja, de låra har vokst, og jeg kan ikke skryte på meg noen muskler akkurat. 


Emily


ph_privat 

I morgen blir det julegaveshopping (så dere hjemme får nok ikke gavene før etter nyttår, haha). Jeg og Teri skal "downtown" og handle, spise fin lunsj og gå på Nøtteknekkeren, siden jeg aldri har sett den. Forhåpentlig får jeg litt julefølelse av det. Ingenting kan slå en jul hjemme hos mamma, pappa, Lars og hos mormor med hele familien. Det er noe for seg selv. 

-Pernille <3

2 kommentarer

kjempe fine bilder :) god jul!

Pernille Solheim

21.des.2011 kl.20:13

MiriamEklund: Takk :)

Skriv en ny kommentar

hits