Secret Chance

Hei dere!

Blogget ikke i går, lille julaften. De siste to dagene har gått med til julegave-shopping, og selvfølgelig har jeg kjøpt noen små-gaver til meg selv. Gleder meg til salget, øverst på lista står UGGs og Victoria's Secret pysj (med mindre jeg får det i gave). Uansett, det er selveste julaften i dag, og jeg kan ikke si at jeg har noe julefølelse. Hjemme sier jeg det samme, men hodet mitt vet fortsatt at det er jul, her det er så fjernt. Har kanskje noe med været å gjøre. Juleshopping i shorts er liksom ikke helt vanlig. 

Vi spiste en super god julemiddag, bestående av gratenger, paier og en stor skinke i dag. Det var så godt, og de er så snille med meg at jeg lett føler meg hjemme - til og med hos besteforeldrene. Vi skal gå i kirken, og nå ser det ut til at vi skal gå til midnatt. Det betyr at jeg kan sove lenge i morgen, så jeg håper det ordner seg. 
Chanel Chance Eau Tendre
Tidlig julegave fra Dana og Darleene, de som bor i samme hus som oss. Nå kan jeg endelig lukte godt igjen, elsker den parfymen. 


ph_privat 

Tidlig julegave fra meg selv, til meg selv. Undertøy fra VS. Jeg elsker dem, og jeg vet jeg vil savne den butikken når jeg drar hjem til Norge igjen... 

I morgen blir det åpning av julegaver, mere god mat og sikkert slappe av en hel del. Vi snakkes! Har en gave til jeg skal vise dere, fra meg til meg, hehe.

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits