Materialistisk glede

Hei!

Det ble ingen midnattsmesse på oss, fordi kriken i nærheten hadde ingen og vi hadde ikke rukket over til La Jolla. Så morgenen startet med en kopp kaffe og gaveåpning. Jeg så utrolig heldig at det er vanskelig å finne ord. Ikke nok med at jeg har en fantastisk familie her som tar vare på og passer på meg, at jeg har fått gode venner her, og fikk skypet med HELE familien min et par ganger de siste dagene. Jeg er en materialist og fikk både Ray-Ban solbriller og UGGs. Det kom i tillegg til en stabel med sjokolader, litt klær, Victora's Secret pysj og andre ting. Jeg er overveldet over alt dette. 

ph_privat 

Enda en julegave til meg selv. I alt var det tre, så det var jo ikke så ille. Dette settet er så utrolig dyrt i Norge, men her borte er prisen bedre. I tillegg kommer jeg jo inn på militærbasen, hvor prisene er lavere og de ikke har tax-tillegg. Noe som betyr veldig lave priser. Dette settet betalte jeg bare litt over 300 kroner for. 

Har bilder av juledekorasjonene og middags-bordet i dag, som dere skal få se i løpet av morgendagen. Nå er det på tide å sove for meg, god natt. 

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits