Something good coming

Det er snart et nytt år. Det er nå mange skriver ned alle nyttårsforsettene sine. Lister planlegges, på kjøleskap, pc, på en lapp eller bare i hodet. De nye målene, som vi så fint lager fordi det siste tallet i datoen endres for de neste 366 dagene. Det er en ny start, nye sjanser, nye valg og nye muligheter. Er ikke livet bra som det er? 

Listene jeg tidligere har laget har vært fylt med masse rart. Noen år har jeg skrevet mange lister, mest fordi jeg bytter ut forsettene, eller mister lappene. Men er det virkelige mål, som jeg har lyst til å oppnå om jeg ikke engang kan huske dem? De fleste listene har også gått i søpla, noe som vil si at de ikke blir gjennomført. Jeg er en typisk jente som vil ha alt, se alt og oppleve alt, på mine premisser. Jeg er også en av de som sjeldent gjør noe med det. Ja, jeg ivl reise rundt jorda, eller endre verden, men sitter som regel i sofaen og ser på tv. For året som kommer skal jeg lage en mer realistisk og ordentlig liste. Men hva er egentlig en ordentlig nyttårsforsett-liste? Er det en mal på hvordan den skal se ut, eller hvor mange punkter den skal ha? 

Det skal være mål jeg kan gjennomføre, som er realistiske for meg. Det kan være både langsiktige mål, eller noe jeg vil gjennomføre på noen minutter. Det beste er, at det er bare jeg som kan gjennomføre min liste, med mine mål og mine drømmer. Jeg har enda noen dager til å lage en av disse listene. 

Denne gangen skal jeg gjøre det. 2012 er året jeg skal sette meg mål og gjennomføre dem. Tror nesten jeg skal sette det som nyttårsforsettet mitt. 


ph_weheartit

Hva er deres nyttårsforsetter? Fortell meg!

-Pernille <3

2 kommentarer

Sofie W.

28.des.2011 kl.18:34

I know that look it's your face, there's something lukcy about this place, there's something good coming for you and me, there's something good coming, I know it will.

Jeg kommer!!

Pernille Solheim

29.des.2011 kl.06:48

Sofie W.: Så gråter jeg litt igjen. GLEDER MEG!!!

Skriv en ny kommentar

hits