1.juledag

Heisann!

Unnskyld for at innleggene mine ikke har så mye sammenheng lengre. Det er liksom litt fakta her og der, så glemmer jeg noe og skriver det på bunnen. Det er ikke så strukturert liksom. Nyttårforsett?

Det som er med å blogge sent på kvelden er at alt som er i hodet ofte bare skrives ned i bloggen også sovner jeg. Ja, jeg har noen andre innlegg som ikke er publisert hvor det står så mye rart. Uansett, de ordene får kanskje se dagens lys engang, men ikke nå. 

De siste dagene har jeg slappet av maksimalt, selvom jeg ikke har vært så alt for mye hjemme. 1.juledag er jo det store her. Vi hadde litt familie over på middag. Kjempe koselig, selvom jeg aller helst ville vært hos min egen mormor denne dagen. Neste år er jeg jo brått 18 år og på vei til å bli russ..

Mandagen tilbragte jeg hjemme, før jeg prøvde varme-yoga. Det vil si at rommet er varmet opp. Blir veldig mye svetting, men det er jo hvertfall litt trening i det og som håndballspiller får jeg mye tøying ut av det. Tirsdagen var det vannpolotrening igjen. Fikk byttet farge på UGG bootsene, spist en yogurt og sett hele 3 filmer også. 

Her får dere noen bilder fra dagen. 
-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits