Hurra for bloggen

Hei dere!

Bloggen er 3 år i dag. 3 ÅR!!! Herregud. Jeg sitter her med mine 50 lesere, etter tre år har ikke tallet endret seg noe, men likvel holder jeg det gående. Nå er det jo fordi jeg har flyttet fra mamma, men jeg liker også å ha et sted å skrive. 

Uansett. Startet dagen med en tur "downtown" for å se på en ballong-parade. Så bare 10 minutter av den, før vi satt oss ned på Burger Lounge for å spise lunsj. Deretter dro vi til basen for å handle mat. Jeg fikk også kjøpt bursdagsgave til Lars som snart har bursdag. Så var det tid for polotrening. Da jeg kom hjem fikk jeg slappet av en time, før jeg skiftet og dro på yoga. Kjempe gøy, men kjipt at det er så dyrt. Jeg er ikke villig til å betale $120 i mnd. for å dra på varme-yoga 3 ganger i uken. Da betaler jeg heller $31 på 24-hour fitness og går på vanlig yoga. 

Vi prøvde en ny pasta-oppskrift i dag. God, men også rart. Det var med scampi, philadelphia-ost og sitron. Skal lage den mamma lager, til dem jeg!






De snudde rundt mens de gikk. En piruett liksom. 



ph_privat 

Måtte jo vise dere maten! Haha. I morgen blir det dagstur til LA, snakkes.

-Pernille <3

4 kommentarer

så morsomme bilder :D

så spennenende ut :D

thenandnow

29.des.2011 kl.10:14

hei hei nr.1 jeg digger bloggen din hahahaha :D

nr2 jeg har akkurat begynt å blogg så jeg lurer på om du kanskje kunne ta en titt innom bloggen min og si hva du syns :D

Sofie

02.jan.2012 kl.21:41

NYTT INNLEGG

Pernille Solheim

03.jan.2012 kl.07:01

Sofie: Bla bla bla.. Savner deg!

Skriv en ny kommentar

hits