Laguna Beach

Heisann!

En stund siden sist. GODT NYTT ÅR, ALLE SAMMEN! Jeg har hatt fri fra skolen, og tok derfor ferie fra alt annet også. De siste dagene har jeg sovet mye og ikke gjort sånn alt for mye her hjemme heller. Deilig å lade opp batteriene før siste halvdel av skoleåret starter. Ok, så starter ikke 2.semester før om tre uker, men det er jo nære nok.

På tordag skulle vi på jente-tur til Beverly Hills; se på husene og spise lunsj. Siden ting sjeldent går helt som planlagt her i huset, ble det jente-tur + Jake. Vi besøkte broren til Teri, noe som var planlagt, jeg fikk sett Hollywood skiltet, fra motorveien, og vi endte til slutt opp i Laguna Beach. Så mye for å se på kjendisenes hus. Det resulterte derfor i at vi skal dra tilbake. Siden Teris søster og datteren hennes ikke ville på tour, eller besøke Beverly Hills i det hele tatt, så skal jeg og Teri dra tilbake en annen dag. Om ting går som planlagt. 

Vi var i Laguna Beach mesteparten av dagen, men jeg fikk ikke sett så mye. Det var tykk tåke over hele, så man kunne ikke se så veldig langt. Men jeg kan i hvertfall si at jeg har vært der Lauren Conrad vokste opp. Vi spiste god mat på en resturang helt nede på stranda, og var innom et hotell bare for å se på "solnedgangen". Ikke helt vanlig, men veldig god sushi. 

Tåka og sola gjorde slik at det så ut som en vegg.

ph_privat 

Vi gikk langs stranden og vi fikk også tittet innom noen butikker. Skulle gjerne tilbragt mer tid der, for jeg elsker unike butikker, som har litt andre ting enn de butikkene jeg vanligvis er innom. Ikke at jeg alltid kjøper masse ting fra dem, men jeg elsker å få inspirasjon og bare surre rundt i min egen verden. 

Senere på kvelden dro jeg til Jenna, som hadde bursdag. Overnattet der med noen andre jenter, hvor vi fikk servert vafler til frokost. Dette minner meg på; MAMMA! Jeg trenger oppskriften på de pannekakene i den røde kokeboka og oppskriften på scampi + pasta.  

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits