Det Stinker!

Hei dere!

Gratulerer så mye med dagen til verdens beste pappa og min kjære lillebror. 

I dag har det egentlig vært en grei dag. Etter første time, hvor jeg hold på å sovne, var det advisory. Jeg skjønner ikke hlet poenget med den timen, med tanke på at vi bare sitter der i en halv time og titter i veggen. Så var det Historie og jeg fikk tatt igjen litt tapt søvn. Kjemi gikk fort, og så var det lunsj på "In-N-Out," før vannpolo trening. Har kamp i morgen, gleder meg! 

Etter skolen var jeg hjemme alene, fikk slappet av, gjort litt lekser og vasket kjøleskapet. Vi spiste god middag og så på A Modern Family på tv.

Kvelden derimot, har vært dårlig. Etter at A Modern Family var over begynte jeg og Teri og kjenne en forferdelig lukt. Ja, det er en skunk som har sprayet på utsiden av huset. Det betyr - lukk alle vinduer og dører. Selvfølgelig hadde jeg badromsvinduet åpent, så det er fortsatt en del lukt her - selvom jeg har sprayet med luftrenser, parfyme, tent duftlys og smørt meg med body lotion. Så, når jeg skulle dobbeltsjekke at vinduene var lukket oppdaget jeg en edderkopp på armen min. Jeg hater edderkopper og så ut som jeg hadde et spasme-sjokk, samtidig som jeg skrek. Senere fikk jeg lotion i hele ansiktet, bare fordi jeg har typisk mye uflaks i dag.


ph_weheartit 

Skal spraye litt rundt meg med luftrenseren, så er det på tide å lukke øynene. Må stå opp klokke seks i morgen, noe som tilsvarer bare seks timer søvn. God natt. 

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits