Paradise

Heisann!

Klarte å holde meg våken gjennom skoledagen i dag! Vi dro på "In-N-Out" i dag også. Det er den beste burger-kjeden her, om dere lurte. Og nei, det er sikkert ikke så sunt. Med tanke på det sunne, lunsjen min i morgen er salat! Vi hadde jo kamp i dag, og nå kan jeg vel si at jeg offesielt spiller varsity (det gode laget). Jeg starter ikke, men jeg får mer enn nok spilletid, og jeg trengte heller ikke bli igjen for å spille Junior Varsity (JV). Jeg scorte til og med et mål, så selvom vi tapte kampen, mot et ganske dårlig lag, så var jeg fornød. 

Skunken var tilbake i dag igjen, men jeg tror jeg har klart å holde luknen sånn nogen lunde unna rommet mitt i dag. Lukter i hvertfall ikke så alt for ille her nå. Heldigvis har jeg gjeste-rommet opp om det lukter for ille her nede. 

 


Coldplay - Paradise

I morgen er det endelig fredag - snart helg! Denne helgen blir bra. Vet ikke hva som skjer i morgen, men lørdag skal jeg en tur på 24-hour fitness, bake cake pops og kake med nutella med Emily og vi skal en tur på salget til Victoria's Secret. Senere skal Emily overnatte og vi skal se hvertfall en av filmene som jeg har på lista mi. Fikk en 3 siders liste over filmer jeg MÅ se... 

Snakkes i morgen, da har jeg jo pc-time på skolen igjen :)

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits