Litt her og der og der

Hei!

Jeg har helt mistet bloggmotivasjonen. Jeg pleier alltid å ha tanker i hodet om hva jeg kan blogge om, men nå er det tomt. Ikke at det pleier å være så mye i hodet mitt uansett, men nå føles det virkelig tomt. Bla! 

Denne helgen har jeg fått unna to treningsøkter, så er støl i rumpa. Deilig å svette litt, så jeg melde meg like greit inn. Nå skal det ikke flere kilo + på denne kroppen! 

På fredag var jeg på basketball kamp, kjempe morsomt. Skal definitivt gå på flere kamper, og det er nesten så jeg angrer litt på at jeg ikke prøvde basket, men på en annen side; VANNPOLO! Og jeg hadde jo fotball (soccer) også, så ble litt mange valgmuligheter for meg. Lørdag var Emily her, vi lagde cakepops og nutella fudge, som jeg skal vise dere senere. På kvelden så vi på Cast Away, en fin og annerledes film. Vi startet også Super 8, som jeg så ferdig til klokken 3 på natta. Kjempe fin og inspirerende film, sånn jeg liker. Selvom jeg er veldig glad i romantisk komedie og de typiske jente-filmene også. 

Ble litt flere ord enn jeg trodde. Håper på at blogglysten blir bedre og at jeg kanskje kan få produsert noen outfit-innlegg snart, om dere vil. Skal også få tatt bilde av vannpolo-drakten og litt sånt. Der var det brått et par ideer tilbake.  

 


All I want is you

Så forresten gjennom outfit-innleggene mine helt fra jeg startet bloggen og til nå. Så mye rart men også mye jeg liker. Er det lov til å bli inspirert av seg selv? 

NÅ må jeg nesten sove. Skole i morgen, og jeg kjenner at hverken kroppen eller hodet er klare for det. En av de periodene når jeg føler at det er nok vet dere. Jeg har jo vært her lenge. Jeg har jo opplevd skole, sett byen, fått venner og hatt det gøy. Hvorfor skal jeg bli her i nesten 6 mnd. til da? Litt sånn tenker hodet mitt. Enda en idé til blogging, forklare dere noe av tankesurret i hodet mitt.  

-Pernille <3

Én kommentar

09.jan.2012 kl.21:08

jeg leser bloggen din hele tiden, den er veldig bra. Men du må ikke slutte å blogeg :D det er jo sikkert masse som skjer i hverdagen din. :D

Skriv en ny kommentar

hits