TODAY 9.1.12

Hallo!

I dag var jeg utrolig trøtt på skolen, enda jeg hadde en kopp kaffe på morgenen. Prøver egentlig å slutte, men jeg var så kald i dag, at jeg bestemte meg for å ta en kopp for å holde varmen. Og slapp av, det er ikke svart kaffe, men kaffe mocha - så det smaker litt som kakao. 

Dagen gikk unna veldig sakte de tre første timene. Treningen i dag gikk veldig fort, i forhold til vanlig, men det føltes som en bra trening, så jeg er fornøyd. Har jo meld meg inn i 24-hour fitness, men lot kroppen hvile i dag. Gikk heller ned til Urban Outfutters for å titte litt. Det har åpnet en ny butikk rett ved siden av som jeg ville sjekke ut også, så jeg tok med tid til det i dag. Den nye butikken hadde mange søte plagg, men man kunne se at de enda fikk inn varer og egentlig ikke var 100% klare for åpning... Kjøpte meg endelig svarte bukser. De er fra Urban og de er lange nok, himmel! Viser dere senere.  

Resten av kvelden har jeg spist middag, lest og drukket te. Var ikke langt unna at jeg sovnet på sofaen heller. Elsker slike kvelder. Skunken har heller ikke vært her i dag, så det lukter ikke annet enn duftluset mitt her.

Har gjort ferdig leksene mine, så tenkte det var på tide å få litt søvn. Er aldri trøtt når jeg skal legge meg, så ender med å sitte våken i to timer, til klokken 12. Og med bare 6 timer søvn er jeg trøtt på skolen. 


ph_privat 

Viser dere opprskrift på cakepops og nutella fudge etterpå. 

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits