Nutella fudge

Hallo!

Enda en skoledag er over. Dagen i dag gikk egentlig ganske fort, og til tross for at buksene mine er uutholdelig trange nå, så var det en veldig bra dag. Jeg har ett par som ikke passer også, så jeg får bare lide for skjønnheten... 

Uansett. Vannpolo-trening i dag, de går så fort for tiden. De to første ukene gikk super fort, så har tiden frem til nå gått veldig sakte og jeg har egentlig vært klar for å gå ut av bassenget etter ca 100 yards. Nå derimot, sjekker jeg ikke klokka før det er 15 minutter igjen! Var også på 24-hour fitness og la igjen litt energi i dag. Tok noen styrke-øvelser, men ble ikke lange treningen fordi timeplanen her følges etter andres planer. Sorry mamma, nå skjønner jeg hvordan du har det.  

Tenkte jeg kunne vise dere oppskriften og fremgangsmåten til nutella fudge:

Du trenger: 

- 1 boks kondensert melk
- 2 ss. vanilje extract
- 230g sjokolade
- 1 liten boks nutella
- 40g smør 

Kok opp vann i en kjele og plasser en bolle over det kokende vannet. Et vannbad liksom. Ha deretter alle ingrediensene i bollen og rør om. På grunn av det kokende vannet vil det etter hvert smelte sammen og få en flytende konsistens. Fortsett og røre til alt er godt blandet. Dekk en form med matpapir og hell over sjokolade-røren. Om du vil kan du strø over litt havsalt/korn på toppen. Sett kaken i fryseren i ca 2 timer, til alt er stivnet sammen og blitt en fin kake. Derifra kan du evt pynte med melis eller andre ting, og skjære de opp i fine biter. 


ph_privat  

Og om dere vil ha den litt mer proffesjonelle oppskriften på dette, kan dere finne den her. 

Nå skal jeg sove! Snakkes i morgen, forhåpentlig etter enda en treningsøkt :D

-Pernille <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits